Mijn-Safety is een betrouwbare leverancier van mondkapjes en andere beschermingsmiddelen. In onderstaande FAQ leest u meer over onze dienstverlening.
Adres
Riga 6K

2993 LW Barendrecht

Mijn-safety.nl levert mondkapjes en andere beschermingsmiddelen die te bestellen zijn via onze website.

De productie en levering van de veiligheidsproducten komen uit verschillende landen. Zo komen de mondkapjes uit China en de desinfecterende gel uit Turkije.

Voordat wij producten verkopen, laten wij ze in Nederland testen door gerenommeerde organisaties (TU Delft, Kalibra). Op die manier kunnen wij met overtuiging van kwaliteit deze producten aanbieden. Er zijn ook producten afgevallen, dus het is goed dat we die laatste controle in Nederland doen.

Al geruime tijd doen wij zaken met verschillende producenten. In deze coronacrisis komen deze relaties goed van pas en kunnen we relatief snel de producten geleverd krijgen. Het enige wat soms lastig blijft is het transport, we gebruiken daarvoor reguliere luchtvracht. Door de grote vraag duurt dat soms iets langer dan normaal.

Het grootste gedeelte van ons klanten bestaat uit overheidsorganisaties, zoals Veiligheidsregio’s en zorginstellingen. Maar ook leveren we aan commerciële partijen. Dit doen we in Nederland en Duitsland. We proberen iedereen zo goed mogelijk te bedienen.

De zorg en hulpverlening in Nederland zijn op dit moment fantastisch bezig. Aan alle aanvragen die we vanuit die hoek krijgen hebben we tot nu toe kunnen voldoen en daar zijn we erg trots op. Ook hebben wij onze diensten aangeboden bij het RIVM. Er zijn natuurlijk ook andere partijen en bedrijven die behoefte hebben aan beschermingsmiddelen en die willen we ook graag voorzien.

Inloggen

Particulier

Inloggen als particuliere klant

Zakelijk

Inloggen als zakelijke klant

Account aanmaken